Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Zasedanje Upravnega sveta CEPOL

Zasedanje Upravnega sveta CEPOL
Datum: 19.05. - 21.05.2008
Prizorišče: Bled
Politika EU: Sodelovanje na področju pravosodja in notranjih zadev
Vrsta dogodka: Konference in strokovna srečanja
Več:

CEPOL – Evropska policijska akademija je bila kot evropska agencija ustanovljena z odločitvijo Sveta EU 2005/681/JHA in deluje kot mreža policijskih akademij držav članic. Ustanovljena je bila z namenom pomagati pri usposabljanju visokih policijskih uradnikov. CEPOL podpira in razvija evropski pristop h glavnim problemom, s katerimi se srečujejo države članice v boju proti kriminaliteti, pri njenem preprečevanju in vzdrževanju javnega reda in miru ter javne varnosti, zlasti v zvezi s čezmejnimi razsežnostmi teh problemov. Upravni svet CEPOL je organ, ki sprejema odločitve, pomembne za delovanje CEPOL-a. Predseduje mu država članica, ki predseduje Svetu EU.

12. zasedanja Upravnega sveta, sicer drugega pod slovenskim predsedovanjem, se bodo udeležili predstavniki držav članic in pridruženih članic ter Evropske komisije. Glavna tema bo poročilo o delu CEPOL-a v letu 2007 in ocena opravljenega dela.

Po zaključku srečanja bosta predsednica Upravnega sveta CEPOL-a mag. Nevenka Tomovič in direktor CEPOL-a Ulf Goeransson v sredo, 21. maja 2008, ob 13. uri v Hotelu Golf na Bledu dala izjavo za medije o srečanju in glavnih temah pogovorov.http://www.eu2008.si/si/Meetings_Calendar/Dates/May/0519_JHA_2.html

Podrobnejše informacije:

Vabilo za medije  61 KB.

Sporočila za javnost:

Upravni svet Evropske policijske akademije (CEPOL) obravnaval poročilo o delu v letu 2007.
Novo iskanje
.
   Nazaj
 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 21.05.2008