Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Mobilni portal - mobi.eu2008.si

handyDostopnost spletnega mesta slovenskega predsedstva www.eu2008.si se razširja z uporabo mobilnega portala. Dostop omogoča vpogled v glavne informacije na omenjenem spletnem mestu preko mobilnega aparata.

Na mobilnem portalu lahko brskate po svežih novicah ali pregledujete koledar srečanj v času predsedovanja. Na zaslonu vašega mobilnega aparata lahko v živo spremljate novinarske konference neformalnih ministrskih srečanj in drugih dogodkov na visoki ravni v Sloveniji. Na voljo so tudi posnetki teh konferenc v video formatu.

Tako kot na spletnem mestu so tudi na mobilnem portalu vse informacije na razpolago v slovenskem, angleškem in francoskem jeziku.

Mobilni portal najdete na mobi.eu2008.si. zunanja povezava

Neposredno povezavo do mobilnega portala vam lahko posredujemo, če na številko 051 66 2008 pošljete SMS-sporočilo »EU«. Dobili boste povratno sporočilo in ko boste kliknili na prejeto povezavo, boste usmerjeni na mobilni portal.

Družba Mobitel, ki je partner predsedovanja Slovenije Svetu EU, želi omogočiti dostop do te storitve čim širšemu krogu uporabnikov. Vsem uporabnikom Mobitelovega omrežja zato nudijo brezplačni prenos podatkov iz mobilnega portala predsedovanja.

 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 04.03.2008