Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

O nas

Kolofon

Spletno mesto www.eu2008.si ureja Urad Vlade RS za komuniciranje.

Urad vlade za komuniciranje
Gregorčičeva 25
1000 Ljubljana
Slovenija
Splet: www.ukom.gov.si
Telefon: +386 1 478 26 30
Faks: +386 1 251 23 12

Uredništvo spletnega mesta www.eu2008.si

Odgovorna urednica
- Nataša Pavšek

Uredniki
- Nataša Marvin
- Blaž Palir
- Darja Rabzelj
- Simona Vučak

Kontakt
- Mobilni telefon: +386 41 362 067
- E-naslov: web.eu2008@gov.si

 

Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto je namenjeno obveščanju javnosti. Objavljene vsebine redno spremljamo in se trudimo, da bi bili podatki točni, popolni, aktualni in razumljivi, vendar vas kljub temu želimo opozoriti na naslednja dejstva:

Vsebine drugih spletnih mest

Neposredne ali posredne povezave do drugih spletnih mest smo skrbno izbrali, vendar na njihovo vsebino ali videz ne moremo vplivati. Zato ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za resničnost in točnost podatkov. Opozorilo velja tako za povezave na našem spletnem mestu kot tudi za spletna mesta, na katera vodijo.

Napake

Hvaležni vam bomo, če nas boste prek spletnega obrazca obvestili o kakršnih koli napakah oziroma neaktualnih, nepopolnih ali nerazumljivih podatkih na tem spletnem mestu.

Zaščita avtorskih pravic

Vse informacije in vsi oblikovni elementi, objavljeni na tem spletnem mestu, so avtorsko zaščiteni, in jih ni dovoljeno v celoti ali delno ponatisniti, reproducirati, prevesti, računalniško obdelati ali uporabiti v kateri koli drugi namen brez vnaprejšnjega pisnega dovoljenja avtorjev. To se še zlasti nanaša na dokumente, strani, podatke in druge elemente, ki smo jih ustvarili ali objavili.

Avdio-vizualne vsebine, ki so na voljo v foto, avdio in video arhivu spletnega mesta se lahko uporabljajo v nekomercialne namene in za uporabo v medijih, pod pogojem, da uporabnik navede avtorja/-ico fotografskega materiala kot »UKOM/Priimek fotografa/-inje« in avtorja avdio-vizualnih vsebin kot »UKOM«. Za kakršno koli drugačno uporabo je treba predhodno pridobiti pisno dovoljenje.

Vse fotografije in slike na spletnem mestu so avtorsko zaščitene. Avtor/-ica in imetnik/-ca avtorske pravice za posamezno fotografijo oziroma sliko sta navedena med podatki o lastnostih posamezne fotografije oziroma slike.

Avtorica besedila v podpoglavju »I feel Slovenia« je Ines Drame (vir: Slovenska turistična organizacija, katalog Slovenija). Lastnica avtorskih pravic večine slik v tem podpoglavju je Slovenska turistična organizacija.

Lastne vsebine

Vse informacije na tem spletnem mestu o zakonih in predpisih, uradna obvestila, priporočila in druge informacije smo skrbno preverili in verjamemo, da ne vsebujejo napak. V primeru kakršnih koli neskladij je veljavna različica besedila oziroma obvestila tista, ki jo je objavil pristojen uradni organ. Informacije o pravnih zadevah in priporočila na tej strani so neobvezujoči; uredništvo spletnega mesta ne zagotavlja pravnega svetovanja.

Osebni podatki

Ponekod na spletnem mestu sicer prosimo za osebne  ali službene kontaktne podatke (e-naslov, ime in priimek), vendar jih niste dolžni navesti. Brez vaše vednosti in privolitve ne bomo zbirali nobenih podatkov.

 

Tehnična izvedba in spletno gostovanje

Babiel GmbH
Moskauer Straße 27
40227 Düsseldorf
Nemčija
www.babiel.com

 

Spletno oblikovanje

Robert Kuhar Korporativno oblikovanje
E-pošta: info@robert -kuhar.com
www.rkko.si

 

 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 28.12.2007