Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Zasedanje Odbora LIBE - Predstavitev dosežkov tria predsedovanja Svetu EU na področju notranjih zadev, minister Dragutin Mate

Zasedanje Odbora LIBE - Predstavitev dosežkov tria predsedovanja Svetu EU na področju notranjih zadev, minister Dragutin Mate
Datum: 26.06.2008
Prizorišče: Bruselj
Politika EU: Sodelovanje na področju pravosodja in notranjih zadev
Vrsta dogodka: Predsedstvo Sveta EU v Evropskem parlamentu
Več:

Predsednik Sveta EU za področje notranjih zadev in slovenski minister za notranje zadeve Dragutin Mate bo 26. junija 2008 na seji Odbora za državljanske svoboščine, pravosodje in notranje zadeve Evropskega parlamenta (odbor LIBE) predstavil dosežke slovenskega predsedovanja Svetu Evropske unije na področju notranjih zadev.

Minister Mate se bo v poročilu osredotočil na dosjeje, ki jih je predsedstvo zaključilo oziroma je postopek izpeljalo skoraj do konca. Pri tem se bo Evropskemu parlamentu zahvalil za dobro sodelovanje pri tistih dosjejih, ki se sprejemajo v postopku soodločanja.

S slovenskim predsedstvom se zaključuje tudi predsedovanje Tria, ki sta ga sestavljali še Nemčija in Portugalska, zato se bosta na povabilo ministra Mateta zasedanja udeležila še nemški in portugalski minister za notranje zadeve Wolfgang Schäuble in Rui Pereira. Skupaj bodo predstavili dosežke Tria. 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 27.06.2008