Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Novinarsko središče

Stalno novinarsko središče na Brdu

Novinarsko središče se nahaja 200 metrov od Kongresnega centra Brdo. Opremljeno je z 200 delovnimi mesti, dvajsetimi osebnimi računalniki z dostopom do interneta, telefoni, telefaksi, tiskalniki in fotokopirnimi stroji. Delovnih mest ne bo mogoče rezervirati. Električna napetost je 220 V. Za vse s prenosnimi računalniki bo na voljo brezžični (WiFi) širokopasovni dostop do interneta in dostop prek krajevnega omrežja (LAN; vtičnice RJ45). Pri posameznih dogodkih bodo na voljo televizijske in radijske kabine.

Mestna hiša, LjubljanaNovinarsko središče v Mestni hiši v Ljubljani

V Mestni občini Ljubljana pričakujejo, da bodo med slovenskim predsedovanjem Svetu EU gostili veliko obiskovalcev od blizu in daleč, med njimi tudi predstavnike medijev, ki se bodo med svojim bivanjem v Sloveniji prav gotovo odločili tudi za obisk slovenskega glavnega mesta, nekateri med njimi bodo v Ljubljani celo nastanjeni.

Da bi lahko predstavniki medijev ob svojem raziskovanju Ljubljane združili prijetno s koristnim, so se odločili, da jim v Mestni hiši (Mestni trg 1) med slovenskim predsedovanjem ponudijo primeren prostor za delo in spremljanje aktualnih dogodkov ter prireditev v Ljubljani.

Novinarsko središče bo odprto vsak delavnik od 10. do 16. ure. Če bo potrebno, bodo delovne ure tudi podaljšali. Delovnik bo daljši tudi v dneh, ko bodo med slovenskim predsedovanjem v Ljubljani pomembnejši dogodki.

Predstavnikom medijev bo na voljo deset delovnih mest, opremljenih z računalniki z dostopom do interneta, prav tako pa bo zagotovljena tudi možnost brezžične internetne povezave. V novinarskem središču bodo sproti objavljali aktualne informacije o dogajanju v Ljubljani in o vseh dejavnostih Mestne občine Ljubljana, povezanih s predsedovanjem.

Vstop bo omogočen vsem predstavnikom medijev, ki se bodo izkazali z veljavno novinarsko izkaznico.

 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 11.02.2008