Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Seznam partnerjev predsedstva Slovenije Svetu EU

ACH, d.d.

 

ACH, d. d., zunanja povezava je sodobna evropska holdinška družba za gospodarjenje z naložbami s sedežem v Sloveniji.
ACH bo za udeležence predsedovanja zagotovil prevozna sredstva in hotelske storitve.

Adria Airways

 

Adria Airways zunanja povezava je slovenski letalski prevoznik z več kot petinštiridesetletnimi izkušnjami v čarterskem in rednem prometu.
Adria Airways bo za udeležence posameznih dogodkov predsedovanja zagotovila letalske vozovnice.

Aerodrom Ljubljana

 

Aerodrom Ljubljana zunanja povezava uporabnikom letališča zagotavlja varno, točno in visokokakovostno opravljanje letaliških in drugih komercialnih storitev.
Aerodrom bo na letališču zagotovil predstavitev vidne podobe predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije.

Droga Kolinska, d.d.

 

Droga Kolinska, d. d., zunanja povezava je podjetje, ki izdeluje in trži živila visoke kakovosti in uveljavljenih blagovnih znamk za potrošnike po vsem svetu. Odlikujeta jo tržna usmerjenost in tradicija v živilski industriji.
Droga Kolinska bo na Brdu poskrbela za ponudbo izdelkov slovenskih blagovnih znamk, kot so kava Barcaffe, čaji Droga in Cockta.

Fructal

 

Fructal zunanja povezava izdeluje in trži visokokakovostne izdelke iz sadja in nekaterih drugih plodov narave. Konkurenčna prednost podjetja je taka predelava naravnih plodov, da izdelki ohranijo vse bogastvo naravnih sestavin brez umetnih dodatkov.
Fructal bo med predsedovanjem na najpomembnejših krajih dogodkov zagotovil ekskluzivno dobavo sokov iz naravnih sestavin.

Gorenje

 

Gorenje zunanja povezava ustvarja izvirne, tehnično dovršene, vrhunsko oblikovane ter uporabnikom in okolju prijazne izdelke za prijeten dom.
Gorenje bo med predsedovanjem predstavilo izdelke za boljše bivanje udeležencev na Brdu.

Hoja

 

Glavna dejavnost podjetja Hoja oblazinjeno pohištvo zunanja povezava je izdelava kakovostnega oblazinjenega pohištva (sedežne garniture, kavči, naslanjači, oblazinjeni stoli ipd.) izključno po naročilu kupcev.
Hoja pohištvo bo zagotovila oblazinjeno pohištvo za boljše udobje udeležencev dogodkov predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije.

Istenič

 

Z marljivim in strokovnim delom je družinsko podjetje Istenič zunanja povezava postalo eno od vodilnih proizvajalcev penin po klasični metodi v Sloveniji. Temeljna filozofija podjetja je dolgoročna proizvodnja izdelkov, ki bodo zadovoljili zahtevnega kupca, prilagodljivost, strokovnost in inovativnost.
Podjetje Istenič bo med predsedovanjem poskrbelo za ponudbo penečega se vina iz svoje bogate vinske kleti.

Kompas

 

Poslanstvo podjetja Kompas zunanja povezava je organiziranje in prodaja kakovostnih počitnic in potovanj ob upoštevanju najvišjih standardov kakovosti, tako da so uresničena pričakovanja potnikov in poslovnih partnerjev, zagotovljena uspešnost poslovanja podjetja in delovni standard zaposlenim ter ustvarjene spodbujevalne delovne razmere.
Kompas bo zagotovil predstavitev vidne podobe predsedovanja na avtobusih.

LenovoIBM

 

 

Lenovo zunanja povezava je inovativno mednarodno tehnološko podjetje.
Podjetji Lenovo in IBM bosta za predsedovanje zagotovili računalnike iz svojega programa.

Microsoft d.o.o.

 

Podjetje Microsoft, d. o. o., zunanja povezava je slovenski predstavnik korporacije Microsoft, ki je eno od vodilnih podjetij za informacijsko tehnologijo.
Microsoft bo za predsedovanje zagotovil programsko opremo in druge storitve s področja informacijske tehnologije.

Mobitel

 

Družba Mobitel zunanja povezava je slovenski operater mobilnih telekomunikacij, ki s svojo inovativnostjo, lastnim razvojem in samoiniciativnostjo širi uporabo mobilnih telekomunikacij na območju Republike Slovenije z naprednimi tehnološkimi in storitvenimi rešitvami. S svojim delovanjem želi uporabnikom mobilnih telekomunikacij zagotoviti najsodobnejše tehnologije in storitve po ugodnih cenah, uvajati svetovne novosti in ponuditi najboljše, kar trg v danem trenutku ponuja.
Mobitel bo med predsedovanjem v okviru partnerstva zagotovil mobilne telekomunikacije.

zunanja povezava

 

Mura zunanja povezava je najstarejši in največji slovenski proizvajalec oblačil in eden največjih v Evropi ter tudi hiša mode, ki iz dneva v dan predano gradi svojo modno blagovno znamko Mura.
Mura bo med predsedovanjem poskrbela za skladno zunanjo podobo spremljevalnega osebja.

Pekarna Pečjak

 

Z novimi proizvodnimi prostori v Trzinu je Pekarna Pečjak zunanja povezava postala vodilni slovenski proizvajalec zamrznjenih izdelkov iz testa. Vsi proizvodni postopki so skladni z določili živilskega standarda HACCP, ki potrošniku jamči kakovostne in varne izdelke.
Pekarna Pečjak bo med predsedovanjem Slovenije Svetu Evropske unije zagotovila domače dobrote iz svoje bogate ponudbe izdelkov.

Petrol

 

Petrol zunanja povezava je vodilna slovenska energetska družba in ena največjih trgovinskih družb. Svojim uporabnikom zagotavlja zanesljivo in kakovostno oskrbo z naftnimi derivati, plinom in drugimi energenti ter s pomočjo mreže bencinskih servisov uporabnike oskrbuje z živili in drugim trgovskim blagom, voznikom pa ponuja vse, kar potrebujejo na poti.
Petrol bo z gorivom oskrbel vozila, namenjena za predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije.

Radeče papir

 

Tradicija proizvodnje papirja in kartonov v podjetju Radeče papir zunanja povezava sega že v leto 1736. Izpod rok radeških papirničarjev prihaja vrhunski papir za vsakodnevno uporabo, tehnični papir, umetniški papir ter vrednostni in zaščiteni papir z različnimi vrstami zaščite ter vodnimi znaki.
Radeče papir bo s svojim okolju prijaznim materialom sodelovalo pri papirnem gradivu za predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije.

Radenska

 

Radenska zunanja povezava je svetovno znano podjetje z blagovno znamko – znakom TRI SRCA, ki ekološko neoporečno bogastvo narave (voda in okolje) spreminja v tržno zanimive in kakovostne izdelke in storitve, s katerimi zadovoljuje potrebe potrošnikov.
Radenska bo med predsedovanjem na najpomembnejših krajih dogodkov zagotovila ekskluzivno dobavo mineralne vode.

Steklarna Rogaška

 

Steklarna Rogaška zunanja povezava pomeni tradicijo in najvišjo kakovost steklenih izdelkov.
Steklarna Rogaška bo med predsedovanjem oblikovala visokokakovostne steklene izdelke.

Telekom Slovenije

 

Telekom Slovenije zunanja povezava prvi ponuja najsodobnejšo uporabniško izkušnjo komuniciranja. Njihove rešitve odlikujejo prvovrstna kakovost, zanesljivost in varnost.
Telekom bo za predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije zagotovil telekomunikacijsko infrastrukturo.

TOM

 

Skupino TOM zunanja povezava sestavlja devet podjetij, od tega osem iz Slovenije in eno iz tujine, ki se ukvarjajo s proizvodnjo oblazinjenega pohištva.
TOM bo za predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije zagotovil oblazinjeno pohištvo.

VPK

 

VPK zunanja povezava deluje od leta 1983. Kot ena najstarejših produkcijskih hiš v Sloveniji se je razvijal predvsem glede na potrebe slovenskega trga. V teh letih je postal največja neodvisna videoprodukcija in televizijska produkcija v državi.
VPK bo sodeloval pri oblikovanju predstavitvenega gradiva za predsedovanje Slovenije Svetu Evropske unije.

Žito

 

Skupina Žito zunanja povezava je eno največjih slovenskih živilskih podjetij. Združuje vrhunske blagovne znamke Gorenjka, Šumi, Herba in Grajske pekarne, ki so ambasadorji Žita doma in po svetu. V Žitu so ponosni, da vsak tretji Slovenec je kruh iz njihovih pekarn. Žito izdeluje in trži, zdravo, kakovostno in okusno hrane po meri potrošnika ob ohranjanju najboljše slovenske kulinarične tradicije in uporabi najsodobnejših tehnologij.
Žito bo za vse udeležence predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije pripravilo ponudbo svojih slastnih čokoladnih izdelkov.

 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 11.01.2008