Preskoči na vsebino .

Meni storitev

Osrednja navigacija

Področna navigacija

Več informacij

Povezava na slovenia.si odpre novo okno

Storitve

Carpe Diem

Dobro jutro. Tako prijetno!

Dober dan. Tako razgibano!

Dober večer. Tako živahno!

Lahko noč. Tako prerojeno.

Tako sproščeno.


Termalni vrelci brbotajo,

zdravilne vode poživljajo, masaže sproščajo,

lepotni programi prerodijo,

jedi navdušujejo,

znanje zdravi,

rekreacija vrača veselje;

življenje je uživanje.

 

»Fantastično se počutim. Bil sem v Sloveniji. Takšno klimo ima. Takšne zdravilne vode ima. Da ne omenjam rok, ki delajo čudeže!«

Kam v Sloveniji? Po dobro počutje in več zdravja skoraj kamor koli. Petnajst zdraviliško-termalnih centrov z verificiranim statusom naravnega zdravilišča predstavlja eno najpomembnejših in najbolj prepoznavnih privlačnosti Slovenije. Slovenske terme se ponašajo z raznovrstnimi zunanjimi in notranjimi bazeni, različnimi masažnimi, lepotnimi in rekreativno-sprostitvenimi progami. Naravne zdravilne dejavnike kot so pitna mineralna voda, termomineralna voda za kopeli, morska slanica, zdravilno blato in šota, aerosoli in ugodne klimatske razmere nadgrajujejo vrhunske masaže, sprostitvene terapije in številni programi za lepoto, vitkost, dobro počutje in spoznavanje zdravega načina življenja. Povsod lahko izbirate med številnimi udobnimi nastanitvenimi možnostmi – od vrhunskih hotelov do apartmajev in zasebnih sob, marsikje pa se lahko odločite tudi za  bivanje v izvrstno urejenih kampih. 

 

»Vedno sem si želel izkusiti, kako to zares počnejo na daljnem vzhodu. Pa mi ni bilo treba tja: Slovenija je bliže!«

Kopeli v vodi z različnimi naravnimi učinkovinami so v Sloveniji znane in priljubljene že stoletja. Poznali so jih Rimljani, na ozemlju Slovenije so se nad njimi navduševali mnogi nekdanji evropski imenitneži. Tako kot termalne kopeli so že dolgo priljubljene tudi turške, finske in druge savne, whirlpooli, solariji, blatne, zeliščne in druge kopeli. Poleg vseh vrst klasičnih ročnih masaž se lahko v slovenskih termah prepustite starodavni modrosti vzhoda, ki je zajeta v masažah shiatsu, reiki, ajurveda, watsu, tui-na, scen-tao in wai-thai, ter spoznate tradicionalna zdravilstva oddaljenejših narodov. Aromaterapija, talasoterapija, barvna terapija, obloge fango, obloge z zelišči in vrsta drugih blagodejnosti zagotavljajo odlično počutje.

 

»Vsak dan je nekaj posebnega. Malo rekreacije, veliko sproščanja, zanimivi potepi, kulturne prireditve … Vsak dan znova spoznaš, kako polno lahko živiš.«

Terme v Sloveniji so odlična izhodišča za spoznavanje vseh lepot dežele. V njihovi bližini so vinske ceste in tematske poti , urejene pohodniške in kolesarske steze , ki vodijo do naravnih in kulturnih znamenitosti , marsikje je v bližini golf igrišče , konjeniški center ali smučišče . Terme imajo svoje centre za fitnes, igrišča in dvorane za tenis in squash, igrišča in dvorane za igre z žogo, tekaške steze, balinišča, kegljišča, otroška igrišča… Zabavni in kulturni dogodki na najvišji ravni so stalnica v slovenskih termah.

 

ZAČNITE SVOJO POT DO DOBREGA POČUTJA.

Svoje najljubše slovenske terme ali center dobrega počutja poiščite na straneh Skupnosti slovenskih naravnih zdravilišč , kjer si lahko ogledate tudi video predstavitve posameznih term.

 

Terme Olimia masaža Zdravilišče Rogaška Savna - Zdravilišče Laško Rimske kopeli v Termah Čatež masaža Terme Čatež
 

Dostopnost     . Natisnite     .


Datum: 28.12.2007